Greensway utvecklar ekologiska framkantslösningar och tar fram underlag för arter och naturmiljö i samband med exploatering. Nu söker företaget sin nästa GIS-analytiker för att förstärka analys- och utvecklingsteamet och bidra med metodutveckling framåt. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som GIS-analytiker på Greensway har du en viktig roll i att bistå med GIS-analyser och kartframställning i företagets olika projekt. Du kommer att agera stöd i organisationen där du dels hjälper dina kollegor och företagets kunder, dels arbetar proaktivt inför framtida projekt. Det senare kan exempelvis handla om att utveckla företagets arbete med GIS-projekt och hur hanteringen av sina geografiska data ska bli så effektiv som möjligt. Då Greensway har en tydlig position mellan forskning och näringsliv är även du mån om att hålla dig ajour med omvärlden och ny teknik kopplat till ditt område. Det här är den perfekta rollen för dig som har en serviceinriktad ådra samtidigt som du ser värdet i högkvalitativa GIS-analyser som kan ge ett större värde för organisationen och dess kunder.

Du erbjuds:

  • En plats i en utvecklingsinriktad verksamhet som ligger i framkant inom sitt område
  • Att vara en del av ett företag som värnar om en sund balans mellan arbete och fritid
  • Goda möjligheter till utveckling inom företaget, såsom möjlighet att specialisera sig

Arbetsuppgifter

  • Deltar som utförande konsult i uppdrag där du bistår med kartframställning och analyser, till exempel landskapsanalyser och analyser av arters förekomst
  • Ansvarar för viss metodutveckling inom företagets projekt och digitala lösningar

Läs mer om tjänsten och ansök hos Academic Work:
https://jobs.academicwork.se/annons/gisanalytiker-till-greensway/15083250