GIS-analytiker

Är du en duktig GISanalytiker och intresserad av skog/naturvård?

Vi söker dig som är erfaren GIS-analytiker, gärna med inriktning mot tillämpat ekologiskt arbete inom skogsbruk, stadsplanering eller annan exploatering, för att förstärka vårt analys- och utvecklingsteam.

Om du är redo för nästa steg i karriären tycker vi att du ska söka vår utlysta tjänst. Här kommer du få möjlighet att ingå i ett team som brinner för skoglig naturvård, ekologi och digitala lösningar. Du kommer både jobba inom de olika projekt vi har kring grön infrastruktur, landskapsanalyser för skoglig naturvårdsplanering, uppföljningar av naturvårdssatsningar, artskyddsfrågor och mycket mer. Men även vara en aktiv motor i vår utveckling av nya metoder och lösningar för att optimera naturvårdsarbetet framåt.

Rollen innebär att du:

  • Ansvarar för en viss metodutveckling inom våra projekt och digitala lösningar
  • Deltar som utförande konsult i våra uppdrag

Du ska ha:

  • Minst 3 års erfarenhet av olika typer av GIS analyser
  • Erfarenhet av något av områdena: skogliga landskapsanalyser, naturvärdesinventeringar (NVI), MKB, samt ekologiska förstudier och analyser kopplade till infrastruktur eller detaljplaner
  • Erfarenhet av fjärranalys
  • Viss erfarenhet av projektledning inom analysprojekt
  • Relevant akademisk grundutbildning – jägmästare, biolog, civilingenjör, landskapsarkitekt eller motsvarande

Erfarenhet av programmering i R och/eller Python, eller andra relevanta programmeringsspråk är meriterande liksom erfarenhet av hantering av geografiska databaser. Även erfarenhet av upphandlingar och kundkontakter är meriterande.

Dessutom ser vi gärna att du har erfarenhet av forsknings- och utvecklingsarbete, eftersom utveckling och innovation är centralt i vår verksamhet. Vi är ett litet växande företag vilket ställer stora krav på kreativitet, driv och organisationsförmåga. Men minst lika viktigt är förmågan att jobba framåt i grupp, både som ledare och deltagare.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med placeringsort Uppsala eller Umeå. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Tillträdesdatum kan diskuteras, dock senast 2021-02-01.

Skicka CV och personlig presentation till info@greensway.se
Sista ansökningsdag 2020-11-06

Frågor om tjänsten besvaras av:
Analyschef Alejandro Ruete, alejandro@greensway.se, tel. 018-413 72 36
Vice VD Lina Widenfalk, lina@greensway.se, tel. 018-413 72 35

Personalfrågor kan besvaras av vårt skyddsombud Tomas Axelson, tomas@greensway.se, tel. 018-413 72 34

Greensway är ett ekologikonsultföretag. Vi utför inventeringar, förstudier och utredningar kopplade till skogsbruk, stadsutveckling och annan exploatering. Positionen mellan forskning och näring är det som gör oss starka och unika. Vi deltar i och driver flera forsknings- och utvecklingsprojekt. Utveckling av olika typer av GIS-analyser är ett område där vi ser stora möjligheter att utveckla dagens miljöarbete.

Vår verksamhet växer stadigt med huvudkontor på SLU:s campus Ultuna i Uppsala. Idag jobbar både jägmästare och biologer på företaget, flera har forskarutbildning.

ANSÖK