Vi rekryterar GIS-specialist!

Drivs du av att hjälpa dina teammedlemmar och dela din GIS-expertis? Vill du vara en del av ett ledande team inom evidensbaserad naturvård och geografisk information? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med GIS och geografisk information för naturvård eller liknande områden? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Greensway är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur.

Om tjänsten

Som GIS-specialist hos Greensway har du en central roll i arbetet med att hantera geografisk information och bidra till svensk naturvård. Du blir en viktig länk i ett team av dedikerade experter som fokuserar på insamling, analys och presentation av geografiska data inom områden som naturvärdesinventeringar, ekologisk uppföljning, hydrologiska analyser och landskapsanalyser.

I den här rollen kommer du att vara en del av en ledande aktör inom evidensbaserad naturvård och geografisk information. Du blir en aktiv del i skapandet av en hållbar framtid. När du börjar din anställning kommer du tilldelas en mentor och få stöd från erfarna kollegor som hjälper dig att komma igång på ett effektivt sätt. Du kan förvänta dig noggrann handledning och stöd för att säkerställa din framgång inom organisationen.

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som GIS-specialist kommer du bland annat arbeta med följande uppgifter:

• Kartframställning och skapande av informativa kartor och visuella presentationer
• Utföra analyser av geografisk data och dra insikter för beslutsfattande
• Genomföra fjärranalyser av naturmiljöer
• Support och hjälp till andra teammedlemmar med användning av GIS-verktyg
• Projektledning av GIS-projekt
• Utveckla strategier för effektiv insamling av geografisk data
• Skapa mallar och standarder för GIS-processer
• Hantera data från fältinsamling och säkerställa dess kvalitet
• Paketera leveranser av GIS-resultat till kunder

Vem är du?

För att trivas i rollen som GIS-specialist ser vi att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom geomatik, miljövetenskap, hydrologi, ekologi eller annan inriktning som vi bedömer som motsvarande. Vi ser även att du tidigare jobbat i en liknande roll där du jobbat med kartframställan, GIS-modellering och gjort analyser av spatiala data. Du har även kommit i kontakt med skogliga landskapsanalyser, naturvärdesinventeringar, MKB:er, återvätningsprojekt och/eller ekologiska förstudier och analyser som är kopplade till infrastrukturprojekt eller detaljplaner. Tidigare erfarenhet inom fjärranalyser, hydrologiska analyser och kunskap om kodning i Python ses som starkt meriterande.

För att trivas i den här rollen söker vi dig som kombinerar noggrannhet och struktur med en kreativ gnista som tar dig bortom konventionella gränser. Du är duktig på att lösa problem och hitta innovativa lösningar. Att erbjuda service är en del av din personlighet, och du trivs med att kommunicera och samarbeta med olika människor Tålamod är en av dina styrkor, och du vet hur man effektivt prioriterar uppgifter för att hålla allt på rätt spår.

Det är meriterande om du har ett intresse för att utvecklas till en gruppledare, då vi på sikt har möjlighet att erbjuda en ledarroll för rätta individ som visar intresse och potential för detta.

Ansök senast 30 november hos Poolia: https://www.poolia.se/lediga-jobb/uppsala/greensway-rekryterar-gis-specialist/69852/