INVENTERARE

Inventerare

Greensway söker ytterligare medarbetare inför fältsäsongen 2020.

Nu söker vi fältinventerare, framförallt för kärlväxtinventeringar i norra Sverige under maj-juli. Arbetet kräver att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av kärlväxtinventering samt att du har B-körkort.

Utöver det bör du ha en relevant akademisk utbildning inriktad på biologi och ekologi, som jägmästare eller biolog. Du behöver ha examen, som lägst på kandidatnivå. Erfarenhet av naturvärdesinventeringar (NVI) enligt svensk standard, eller av naturvärdesbedömningar av skogliga naturvärden är meriterande.

Arbetet kommer under perioder vara självständigt och du kommer bo på annan ort under delar av dina arbetsveckor. Du kommer få stor frihet att lägga upp och planera ditt arbete tillsammans med den eller de övriga inventerare som du jobbar med, vilket också kräver god ansvarskänsla och ett strukturerat arbetssätt.  Vi värdesätter att du har en hög arbetskapacitet och att du delar våra höga krav på kvalitet i arbetet. Vill du utgå från någon annan ort än Umeå kan detta diskuteras.

OM OSS

Greensway är ett ekologikonsultföretag. Vi utvecklar naturvårdslösningar samt utför inventeringar, ekologiska undersökningar och planer vid olika typer av exploatering. Positionen mellan forskning och näring är det som gör oss starka och unika. Vi bygger våra tjänster på den senaste forskningen och deltar i och driver flera forskningsprojekt tillsammans med forskande institutioner. Idag är vi tio personer och vi växer stadigt. Greensways huvudkontor är strategiskt placerat på SLU:s campus Ultuna i Uppsala, med ett mindre kontor i Umeå. Vi har kollektivavtal inom Almega.

Frågor om tjänsterna besvaras av fältchef Maria Jakobsson,
maria.jakobsson@greensway.se, tel. 018-413 72 33

Personalfrågor besvaras av skyddsombud Tomas Axelson,
tomas.axelsson@greensway.se, tel. 018-413 72 34

CV och personlig presentation skickar du till info@greensway.se

Vi anställer löpande, ta chansen och sök snarast!

ANSÖK