MKB-arbete2018-05-04T12:50:08+00:00

MKB-Arbete

Vill du vara med och utveckla Greensways MKB-arbete?

Greensway söker ytterligare medarbetare inför fältsäsongen 2018.

Nu växer vår verksamhet ytterligare och därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt arbete med miljökonsekvensbeskrivningar.

Rollen innebär att du:

  • ansvarar för att utveckla vårt arbete med miljökonsekvensbeskrivningar
  • är delaktig i alla steg i arbetet, från planering till praktiskt utförande
  • medverkar i utredningar och utvecklingsprojekt

Du kommer att vara en central person inom vårt verksamhetsområde Stadsplanering och exploatering, där vi också arbetar med naturvärdesinventeringar (NVI), skötselplaner och kompensationsåtgärder, samt modellering och visualisering kopplat till bland annat detaljplaner och exploateringsprojekt.

Du ska ha:

  • minst två års erfarenhet av arbete med miljökonsekvensbeskrivningar
  • erfarenhet av ett eller fler av områdena: naturvärdesinventeringar (NVI), grön infrastruktur, hydrologiska, geologiska eller ekologiska förstudier kopplade till infrastruktur och detaljplaner
  • relevant akademisk utbildning

Erfarenhet av upphandlingar och kundkontakter är meriterande. Dessutom ser vi gärna att du har erfarenhet av forsknings- och utvecklingsarbete, eftersom utveckling och innovation är centralt i vår verksamhet. Greensway är ett litet växande företag vilket ställer höga krav på kreativitet, driv och organisationsförmåga. Vårt arbete bygger på samarbete inom hela organisationen, du måste därför trivas med att jobba i grupp, både som ledare och deltagare.

Greensway är ett ekologikonsultföretag. Vi utvecklar lösningar inom naturvård och hållbarhet samt erbjuder kvalificerade ekologiska undersökningar och planer i samband med skogsbruk och olika typer av exploatering. Positionen mellan forskning och näring är det som gör oss starka och unika. Vi bygger våra tjänster på den senaste forskningen och deltar i och driver flera forskningsprojekt tillsammans med forskande institutioner. Vi växer stadigt och finns strategiskt placerade med kontor på SLU:s campus Ultuna i Uppsala.

Tjänsten är tillsvidare. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Tillträdesdatum kan diskuteras, dock senast 2018-06-01.

Skicka CV och personlig presentation till info@greensway.se

Vi intervjuar sökande till tjänsten fortlöpande.

Frågor om tjänsten besvaras av VD Olof Widenfalk,
olof@greensway.se, tel. 070-603 96 78.

Personalfrågor kan besvaras av vårt skyddsombud Anton Hammarström,
anton@greensway.se, tel. 070-568 41 64.

ANSÖK