Fältkurs

Utbildning efter era behov

Tillsammans med er tar vi fram en kurs som hjälper er med det ni behöver

Kurstillfällen

Vi har inga inplanerade kurstillfällen. Hör dig till oss med en intresseanmälan.

Analyskurs efter era behov

Alla vi på Greensway är i grunden fältekologer och de flesta av våra projekt är idag fältbaserade. Vi har fälterfarenheter av alla terrestra naturmiljöer i Sverige och kan ordna kurser som passar era behov. Tillsammans reder vi ut vad ni behöver utbilda er inom. Vi anpassar utbildningen så att ni känner att den ger er ett lyft i ert arbete.

GENOMFÖRANDE

Upplägg på kursen tas fram specifikt för respektive utbildningsuppdrag. Fältkurser ordnar vi gärna i den naturmiljö som är aktuell, på den plats i landet som passar dig. Vi har även möjlighet till teorikurser på distans, på vårt kontor i Uppsala eller i lokaler som ni väljer. Vill ni kombinera fältkurs med teorikurser så kan vi självklart ordna det också.

GRUPPSTORLEK

Vi håller kurser för alla gruppstorlekar. För vissa kurser föredrar vi att dela upp kursen på flera tillfällen för att inte få för stora grupper. Vi uppmuntrar alltid våra deltagare att vara delaktiga i diskussioner och komma med frågor. Därför kan vi i vissa fall föredra att dela upp kursen på flera kurstillfällen, i samråd med er.

Kursansvarig är Olof Widenfalk,som har en bred och lång erfarenhet av skogligt miljöarbete inom såväl forskning som praktik. Olof har tidigare bland annat arbetat med naturvårdsfrågor på skogsbrukets forskningsinstitut Skogforsk och med rådgivning åt ett flertal skogliga aktörer.  Han är också en av författarna till utbildningsmaterialet Naturhänsyn i Skogsstyrelsens Skogsskötselserie.