Till fältsäsongen 2020 antog vi på Greensway en ny kandidat till vårt återkommande fältprogramMaja Östlund som precis var klar med sitt tredje år på jägmästarprogrammet. 

Som fältprogrammare fick Maja vara delaktig i flera delar av verksamheten och känna på hur det är att jobba i ekologikonsultbranschen. Det blev många typer av projekt, bland annat kärlväxtinventering i Norrbotten, hänsynsuppföljning av föryngringsavverkningar i Uppland och insektsinventering i Värmland.  

Maja upplevde sin sommar på Greensway som rolig och lärorik. Hon uppskattade framförallt blandningen av projekt och känslan av att vara med i gänget  – ”jag kände mig aldrig som en praktikant”. Maja säger att hon är intresserad att fullfölja programmet och komma tillbaka för ett andra år under 2021. 

Vi på Greensway är mycket glada för att Majas insats under 2020. Hon kom in med en positiv inställning och är en person som ser möjligheter i nya utmaningar. Båda egenskaperna behövs på ett mindre företag där flexibilitet, och inte minst lagkänslan är mycket viktig.   

Läs mer om fältprogrammet 2021

Har du frågor om fältprogrammet till någon som varit med tidigare år svarar gärna Maja Östlund på dem. Kontakt: maja.ostlund@greensway.se  

Ny möjlighet att ansöka till Fältprogrammet 2021 öppnar den i januari 2021