Vilken internationell skara vi börjar bli på kontoret. Just nu tror jag att våra tolv medarbetare har ursprung i fem olika länder.

Miljöfrågan är global och den kunskap vi söker finns över hela världen. Dessutom ser vi att vår samlade kompetens berikas med den variation av erfarenheter som medarbetarnas olika bakgrund innebär. Vi vill uppmuntra variation och vi vill uppmuntra kreativitet. Långsiktigt tror vi att det är en stark faktor bakom utvecklingen av företaget, av nya tjänster och verktyg. Inte minst på en internationell marknad.

Det är mycket spännande som händer de närmaste veckorna. Mycket som visar vad vi vill med vår vision för företaget. Vår första mobilapp (för naturvärdesbedömning) kommer att lanseras, nya utvecklingsprojekt kring digitala verktyg, utredningar kring infrastrukturprojekt, forskningsprojekt kring ekologisk kompensation och fortsatt arbete med avverkningsuppföljningar. Och våra utbildningar fortsätter att utvecklas och locka deltagare. För att nämna några saker. Förhoppningsvis tar vi också ett steg mot fler internationella projekt under hösten, bla gör vår praktikant Ana en sammanställning av behov, trender och marknad för tjänster och verktyg inom naturmiljö i Europa.

Mycket spännande alltså. Jag lovar att bli mer regelbunden på bloggen för att hålla er uppdaterade. Medarbetarna rapporterar svamp i skogarna. Passa på att besöka en svampskog i det finna höstvädret.

Olof Widenfalk, VD